Region

Na dečijem rođendanu brutalno prebili oca i sina iz Srbije: Jedan preminuo, policija ih uhapsila u Valjevu

Autor Jana Desovski

Srpska policija je u saradnji sa kolegama iz Austrije, intenzivno tragala za osumnjičenima za ovo nemilosrdno ubistvo.

Izvor: društvene mreže

Pripadnici MUP Srbije uhapsili su Sašu K., Sašu J. i Milovana J., inače trojicu bjegunaca koji se sumnjiče da su 29. maja u austrijskom gradu Fezendorfu, zapadno od Beča, brutalno pretukli zemljake Zlatomira J. (66) i njegovog sina Zlatana J. (29).

Oni su, podsjetimo, nakon žustre rasprave na jednom dječijem rođendanu, kako se sumnja, nasrnuli na oca i sina, tukli ih i rukama i nogama, da bi stariji čovjek usled zadobijenih povreda posle nekoliko dana preminuo u bolnici.

Srpska policija je u saradnji sa kolegama iz Austrije, intenzivno tragala za osumnjičenima za ovo nemilosrdno ubistvo, a trojici osumnjičenih su prije nekoliko dana lisice stavljene u Valjevu, njihovom rodnom gradu. Uhapšeni su posle četiri mjeseca skrivanja od austrijske policije.

Izvor: društvene mreže

"Saša K., Saša J. i Milovan J. četiri mjeseca nalazili su se u bjekstvu, a sumnja se da su odmah nakon tuče napustili Austriju gdje se krivično djelo dogodilo. Članovi porodice pokojnog čovjeka, koji su takođe iz Valjeva, ranije su pričali da osumnjičene viđaju u ovom srpskom gradu, te da im nije nimalo prijatno zbog toga", navodi izvor.

Kako piše Heute.at, juče ujutru, srpska policija je došla do mjesta gdje su trojica osumnjičenih pritajili u poslednje vrijeme, nakon čega su im stavljene lisice na ruke.

Izvor: društvene mreže

Podsjećanja radi, prije tuče koja je dovela do smrtnog ishoda jednog od učesnika, došlo je do kraće svađe, a kao motiv napada navodi se to što se navodno Zlatan J. zabavljao sa ćerkom Saše J. i koji to nije odobravao!

"Ta veza je bila razlog zbog koje je dugo vremena između dvije porodice postojala netrpeljivost. I ranije je bilo incidenata, ali sve je kulminiralo krajem maja kada su se Zlatomir i Zlatan na proslavi dječijeg rođendana susreli sa Sašom i njegovim sinom Milovanom koji su bili u društvu nećaka Saše K.", preneli su austrijski mediji reči jednog od očevidaca.

 (Kurir/MONDO/J.D.)