Region

Ovo je tinejdžer koji je poginuo u nesreći kod Inđije: Direktno se zakucao u autobus nakon preticanja kolone

Autor Jana Desovski

Tinejdžer je, kako se saznaje, preticao kolonu i tako se direktno zakucao u autobus u kome su bili putnici.

Izvor: kurir/društvene mreže

Nemanja Š. (18) iz okoline Inđije poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Sremski Karlovci-Inđija. Tinejdžer je nastradao kada se direktno zakucao u autobus nakon što je preticao kolonu vozila.

Nesreća se, podsjetimo, dogodila jutros oko 7 sati na magistralnom putu Sremski Karlovci - Inđija u mjestu Gladnoša, kod raskrsnice za skretanje kod Maradika. U udesu je povrijeđeno 36 putnika, od kojih je 27 transportovano u bolnice Sremska Mitrovica, Novi Sad i Beograd, dok je tinejdžer od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta.

"Mladić ide u četvrti razred Tehničke škole "Mihajlo Pupin" u Inđiji. Nemanja je koliko sam čuo bio sam u vozilu i išao je iz pravca Inđije, ne znam gdje je bio tako rano jutros", kaže njegov poznanik i dodaje:

"On je bio dobar dečko, ima brata i roditelje. Jako mi je žao što se ovo dogodilo."

Od nastradalog mladića oprostila se i njegova škola.

"Sa velikim žaljenjem saopštavamo da je učenik Tehničke škole "Mihajlo Pupin" N. Š. (18) izgubio život usled saobraćajne nesreće koja se dogodila rano jutros na putu Inđija - Novi Sad. Trenutno je u toku uviđaj od strane Policijske uprave Inđija i vjerujemo da ćemo više informacija imati uskoro", navodi se na saopštenju koji je okačen na sajtu škole.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove stravične saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom.