Region

Potukle se oko bidermajera kao da im život zavisi od toga! Snimak podijelio Balkan, letjelo "perje" na sve strane

Autor Uroš Matejić

Uobičajena tradicija na jednoj svadbi se pretvorila u pravi fizički obračun.

Izvor: Instagram/mozaik_bend/Printscreen

Interesantan snimak sa jedne svadbe osvanuo je juče na društvenoj mreži Instagram, a prema objavljenim informacijama, događaj se odigrao u Ljubuškom, Bosna i Hercegovina. Uobičajena tradicija, gdje neudate djevojke pokušavaju da uhvate mladičin buket kako bi, prema vjerovanju, bile sljedeće u redu za udaju, pretvorila se u pravi fizički obračun.

Tri djevojke su se doslovno potukle i rvale po podu, a iako je neko od prisutnih pokušavao da ih smiri preko mikrofona, govoreći da će bacanje buketa biti ponovljeno, one nisu odustajale. Nastavile su borbu do kraja, kao da im život zavisi od toga. Borba za uzimanje buketa među djevojkama trajala je duže nego što viđamo na svadbama, a nekoliko njih je u žaru "tuče" završilo na podu.

Snimak ovog događaja brzo je postao viralan izazivajući lavinu komentara: "Kakav blam i sramota. Bez imalo dostojanstva. Nije mi jasno da neko vjeruje u bajke oko bidermajera", "Sažaljevam onog ko oženi neku od ovih koje se tuku za bidermajer", "Mora da joj je dogorelo do nokata", "Svaka žena želi da se uda. Poslije tridesete će pokušati sve", "Dotakli smo dno", glasili su samo neki od ogromnog broja pristiglih komentara.