Region

"Lift joj uhvatio kosu, povukao i priklještio": Horor detalji pogibije žene u prodavnici u Gornjem Milanovcu

Autor Uroš Matejić

Kako kažu komšije, niko ne može da povjeruje da je više nema.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

S. B. (35) poginula je juče u jednoj trgovinskoj radnji u Gornjem Milanovca, kada je priklještio teretni lift koji je služio za prenos robe iz magacina u podrumu u prodajne prostorije.

"Ona je sišla u podrum da uzme nešto od robe i kažu da se samo čulo kao prasak", kaže komšinica koja živi u zgradi u kojoj se nalazi i prodavnica. Prema njenim riječima neki od radnika kažu da joj je lift uhvatio kosu.

"Niko nije bio u tom trenutku sa njom da bimo znali šta se tačno desilo, ali kažu da joj je lift uhvatio kosu, povukao i tako priklještio. Mi nikako ne možemo da dođemo sebi od kako smo čuli. Sve djevojke koje rade tamo su jako fine i vedre, ona je uvjek bila nasmijana, jedna lijepa i ljubazna žena. Ona je iz Čačka rodom, ali radi u Gornjem Milanovcu jer se udala u mjestu Majdan i ima dvoje divne dece, velika je žal za njom", kaže komšinica

Kako kažu komšije, niko ne može da povjeruje da je više nema.

"Tog jutra sam bio u prodavnici, javio se, malo smo porazgovarali. Rekla mi je da nije bilo mnogo posla to jutro, da je uzela malo da sređuje i dva sata kasnije sam čuo za tragediju, tresao sam se cio dan...", kažu komšije.

Uviđaj je, kako su pisali lokalni mediji, trajao više sati, bila je angažovana i vatrogasno spasilačka jednica, a iz nadležne policijske uprave u Čačku se, do objavljivanja ove vijesti, nisu oglasili.