Region

Pucao na policiju, bacio dvije bombe! Migrant napravio haos u komšiluku, zauzeo napuštenu kuću (Video)

Autor Uroš Matejić

Migrant je pucao na policiju kad su došli da ga privedu.

Izvor: YouTube/screenshot

U nevesinjskom selu Zovi Do odvijala se prava drama. Migrant je zauzeo napuštenu kuću, u kojoj je našao oružje, te je pucao prema policiji.

"Pucao je na policiju kad su došli da ga privedu. Pucao je na policiju iz dva različita oružja i bacio dvije bombe. Niko nije povrijeđen. Trenutno je blokiran i ništa se ne dešava", navodi izvor. Dodaje da postoji i priča da se potukao sa nekim čovjekom jer mu je nešto ukrao, navodno hranu.

"Policijski službenici Policijske stanice Nevesinje i Jedinice žandarmerije Policijske uprave Trebinje su u mjestu Zovi Do, na području opštine Nevesinje, blokirali širu lokaciju i objekat u kojem se nalazi nepoznato lice koje puca iz vatrenog oružja", saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

U saopštenju se navodi da lice ne govori i ne razume srpski jezik i da ne želi da komunicira na engleskom jeziku sa policijskim službenicima. U blizini navedene lokacije nema civila. Na mestu događaja je veliki broj nevesinjskih policajaca, a stigla je i Žandarmerija iz Trebinja. U Zovi Do upućena su i dva vozila Hitne pomoći Doma zdravlja Nevesinje, prenosi Srna.