Region

OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MUŠKARCA KOD BIJELE CRKVE! Udario partnera bivše žene, on pao na beton i ostao mrtav

Autor Jana Desovski

Osumnjičeni je udario nesrećnog muškarca, koji je kako se sumnja, pao i udario glavom o beton i preminuo.

Izvor: društvene mreže

Goran S. (61) zvani Roge iz Vračevog Gaja kod Bijele Crkve uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je ubio sadašnjeg muža svoje bivše supruge, Bobana P. (61), inače, državljanina Sjeverne Makedonije. Nakon što je utvrđeno da je nesrećni čovjek preminuo, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu.

Podsjetimo, Goran S. je lišen je slobode u večernjim časovima u četvrtak nakon sukoba sa Bobanom P. Njemu se na teret stavlja da je počinio krivično djelo ubistvo.

Osumnjičeni se razveo od supruge prije mnogo godina i ona je ostala da živi u Italiji. Kako su mještani Vračevog Gaja objasnili poslednjih šest ili sedam godina ona je bila u emotivnoj vezi sa Bobanom P. sa kojim se i vjenčala.

"Tog dana 8. avgusta u večernjim časovima Goranova supruga došla je kod prijateljice sa Bobanom P. koja se, inače, nalazi preko puta kuće osumnjičenog. Goran S. je video italijanske tablice na automobilu kod komšinice preko puta, pa je izašao kako bi se obračunao sa bivšom suprugom", kaže sagovornik Kurira.

Prema njegovim riječima, Goran je bio grub prema bivšoj ženi, počeo je da viče i vrijeđa. "Tada je Boban ustao da zaštiti suprugu, ali se sve kobno završilo", dodaje izvor Kurira.

"Goran S. je odjednom zamahnuo rukom u pravcu Bobana P. i udario ga pijesnicom u glavu. Nesrećni čovek je pao kao pokošen na beton ispred dvorišta. Posle tog prvog i jedinog udarca nije više ustao, a svi koji su prisustvovali sukobu počeli su da paniče i pozvali su policiju i Hitnu pomoć, koja je, nažalost, samo mogla da konstatuje smrt državljanina Sjeverne Makedonije.

Inače, Goran S. je posle udarca bio uzrujan i otišao je svojoj kući.

"Vidjelo se da je bio van sebe. Ni on nije očekivao takav ishod. Prvo je otišao kući i svojoj sadašnjoj supruzi ispričao šta se dogodilo, a onda je zajedno sa njom opet izašao napolje i tu sačekao policiju. Mirno je otišao sa njima", pričaju komšije i dodaju da sa Goranom S. oni nisu nikada imali problema.

"Lijepo smo se s njim slagali. Ne znamo šta mu je ovo trebalo, upropastio je i svoj život", zaključuju sagovornici.

Ljekari Hitne pomoći pokušali su reanimaciju, ali nesrećnom čovjeku nije bilo spasa. Nakon uviđaja tijelo je odvezeno na obdukciju na Institut za sudsku medicinu koja će utvrditi kako je i kada nastupila smrt. Osumnjičeni za ubistvo stranog državljanina Bobana P. zadržan je 48 sati, gdje će po isteku biti saslušan u nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.