Region

NOVI PAZAR NE PAMTI OVAKVU TRAGEDIJU: Sin preživio udes, otac i ćerka poginuli, a majka i sestra u bolnici

Autor Miloš Škrbić

Majka i druga sestra mu se bore za život, nakon što je kolima na njih naletio momak vozeći nepropisno.

Izvor: Facebook

Porodica Fehratović iz Novog Pazara doživjela je veliku tragediju kada su se vraćali sa odmora iz Sarajeva i kada je na njihovo vozilo naletio mladić u automobilu marke "mercedes" i izazvao direktan sudar. U "audiju" u kom je bila porodica Fehratović, bilo je pet osoba, pored bračnog para, na zadnjem sjedištu bile su dvije maloljetne ćerke i sin koji je prošao bez ikakvih povreda.

"Sudar je bio toliko silovit i jak, ali mladić je imao sreće da prođe bez povreda, iako je doživjo veliku psihičku bol i traumu. Gledao je smrti u oči, a preživio je", rekla je za Kurir komšinica ove porodice.

On je nakon sudara izašao iz vozila, pokušao da pomogne svojoj porodici dok je otac prvobitno bio u svjesnom stanju, međutim izdahnuo je ubrzo zbog posledica preobilnog krvarenja. "Otac i sestra su mu umrli pred očima, ne smijem ni da zamislim kako je bilo njemu koji je jedini bio svjestan i bez povreda. Juče ih je oboje sahranio, dok su mu druga sestra i majka u bolnici", dodala je sagovornica.

Inače, majka i starija sestra zbog teškog stanja prebačene su iz novopazarske bolnice za Beograd, obije su i dalje kritično, ali se porodica i prijatelji mole za njihov brz oporavak. "Velika je žalost u našem kraju, svakog časa čekamo svi nove informacije o komšinicama, obe su kritično i u teškom stanju. Čula sam da je dete u komi, zadobila je povrede glave, a žena prelom obije noge, a ima i dosta unutrašnjih povreda", dodala je.

Podsjećanja radi, porodica Fehratović iz Novog Pazara doživjela je jezivu saobraćajnu nesreću na putu Sjenica - Prijepolje, kada je na njihovo vozilo direktno naleteo mladić Dženan Korać automobilom marke "mercedes". Inače, oni su se vraćali sa odmora kada im je put presjekao mladić iz Sjenice i izazvao jezivi sudar u kojem je i on izgubio život. Njihovi prijatelji su još uvjek u šoku da Hasredina i njihovog najmlađeg člana porodice više nema.

"Radiš, mučiš se i stvaraš porodicu i odeš na odmor da malo dahneš od svega da obiđes rodbinu i na povratku kući neko da sebi za pravo da vozi kako ne treba, da vozi da stigne tamo gdje će mu biti poslednji put da ima to odredište gdje je toliko žurio. No na žalost nas svih sugrađana porodice Fehratović i žalost porodice Fehratović koja prolazi kroz toliko veliku bol, mi kao sugrađani možemo da molimo Alaha i da uputimo dove za našeg Hasredina i Malu devojčicu. Alah džennet da vam podari šehidi naši", napisao je jedan od sugrađana ove porodice.