Region

NEDAVNO IZAŠAO IZ ZATVORA, UZEO MAJČINO PREZIME I POBJEGAO NA UB?! Ovo je meta iz Obrenovca

Autor Anđela Vukčević Izvor Kurir

R. R. je nedavno izašao iz zatvora i sumnja se da je tada promIJenio prezime, tačnije uzeo je prezime svoje majkeR. R. je nedavno izašao iz zatvora i sumnja se da je tada promIJenio prezime, tačnije uzeo je prezime svoje majke

Izvor: Facebook, MUP Srbije

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu pripadnici policije uhapsili su juče trojicu muškaraca na Ubu zbog sumnje da su planirali likvidaciju R. R. Sve je bilo spremno za brutalnu egzekuciju, ali brzom i efikasnom zajedničnom akcijom tužilaštva i pripadnika MUP-a je sprečena. Meta egzekucije R. R. ranije se, kako Kurir nezvanično saznaje, prezivao drugačije ali je nedavno uzeo majčino prezime.

Pa da podsJetimo, u popodnevnim časovima juče je uhapšena kriminalna grupa M.P. (20), M.S. (20) i M.K. (28) na Ubu koja se sumnji da je izvršila krivično dJelo teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušani u beogradskom tužilaštvu.

R. R. je nedavno izašao iz zatvora i sumnja se da je tada promIJenio prezime, tačnije uzeo je prezime svoje majke. Po izlasku iz zatvora on se sklonio iz Obrenovca na Ub kako bi se navodno, malo pritajio i kako ne bi bio meta suparnicima - navodi dobro obavIJešten izvor Kurir i dodaje da je meta ovih likvidatora odranije poznat po kriminlanim radnjama.

- Navodno, dvIJe grupe iz Obrenovca imali su lokalni problem, kako se sumnja, zbog prodaje narkotika pa su često dolazili u sukob. R. R. je potom završio u zatvoru, a kada je izašao odlučio je navodno, da se skloni na sigurno, jer je sumnjao da će biti meta napada. Iz tog razloga se preselio kod oca koji živi na Ubu i promenio prezime.

Kako potom dodaje naš sagovornik, iako je R. R. mislio da je "pobjegao" suparnicima to se nije dogodilo.

- Sumnja se da je neko drugi naručio njegovu likvidaciju, a da su uhapšeni muškarci trebali da budu izvršioci zločina. Navodno, kada je R. R. izašao na slobodu to se pročulo po Obrenovcu, iako je on mislio da je zavarao trag suparnicima - navodi naš sagovornik i dodaje:

- Egzekutori su neko vrijeme pratili metu, potom napravili dobru logistiku i odlučili se da postave eksploziv, velike razorne moći na drvo u čijoj neposrednoj blizini se uvek parkirao R. R. Međutim, plan likvidatora je osujećen zbog efikasne akcije nadležnog tužilaštva i pripadnika MUP-a Srbije.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove sprečene likvidacije na Ubu.