Region

Igor (43) ubio suprugu, pa je spakovao u sportsku torbu! Nakon masakra se lažno predstavljao kao ona

Autor Uroš Matejić

Frančeska Deida (42) ubijena udarcem tupim predmetom u desnu stranu čela.

Izvor: Facebook printscreen/Francesca Deidda/Igor Sollai

Frančeska Deida (42), koja je nestala na Sardiniji 10. maja, pronađena je mrtva u sportskoj torbi ispod drveta na selu. Istraga je pokazala da je ubijena udarcem tupim predmetom u desnu stranu čela. Rezultati obdukcije tijela Frančeske Deide otkrili su neke detalje koji su stručnjacima omogućili da rekonstruišu okolnosti u kojima je umrla 42-godišnja žena, prenosi italijanski portal Notizie.

Najvjerovatnijim scenariom se smatra da je Deida bila napadnuta kada nije očekivala, dok je spavala ili ležala. Jedina osoba pod istragom zbog smrti Frančeske Deide je njen suprug Igor Solai (43), koji trenutno ostaje u zatvoru Uta, na periferiji Kaljarija. Protiv njega je podignuta optužnica za ubistvo sa predumišljajem i sakrivanje leša.

On je takođe optužen da se lažno predstavljao kao supruga od njenog nestanka, koristeći svoje mobilne uređaje da šalje poruke prijateljima i poznanicima tražeći vijesti o njoj. Solaj, međutim, nastavlja da tvrdi u zatvoru da je nevin i da je njegova žena dobrovoljno otišla. Proteklih dana istražitelji su pronašli tragove krvi na sofi u kući bračnog para.

Tagovi