Region

PANIĆ PUŠTEN NA SLOBODU! Udario ženu na pješačkom prelazu, na saslušanju priznao krivicu

Autor Aleksandra Virijević

Petar Panić je nakon priznanja krivice pušten na slobodu.

Izvor: Kurir

Petar Panić (58), otac bahate braće Panić, koji je uhapšen zbog sumnje da je u Zemunu automobilom udario žensku osobu koja je prelazila ulicu na pješačkom prelazu, saslušan je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu gdje je priznao krivično djelo nakon čega je pušten na slobodu.

Kako se saznaje, on je priznao da je udario ženu na pješačkom prelazu, nakon čega je pušten da se brani sa slobode. Inače, prema nezvaničnim saznanjima, Petar iza sebe ima oko 20 prekršaja.

Petar Panić (58) osumnjičen je da je u subotu, u Zemunu, u Gornjogradskoj ulici, automobilom udario N. M. (55) koja je ulicu prelazila na obilježenom pješačkom prelazu. U trenutku saobraćajne nezgode na pješačkom prelazu su bile još dvije osobe. N. M. je hitno prevezena u zdravstvenu ustanovu gdje su joj konstatovane teške povrede u vidu preloma ručnog zgloba i preloma potkoljenice.

Treće osnovno javno tužilaštvo je naložilo policijskim službenicima Uprave saobraćajne policije naložilo da donesu rješenje o zadržavanju prema Petru Paniću zbog sumnje da je počinio krivično djelo - teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja za koje je zaprećena kazna zatvora u trajanju od jedne do osam godina.

Međutim, podsjetimo, Petru Paniću ovo nije prvi prekršaj već iza sebe ima oko 20 prekršaja zbog čega će se, prema nezvaničnim saznanjima, saobraćajna nezgoda od subote tretirati kao krivično djelo sa umišljajem.