Region

OVO JE AMERIKANAC KOJI JE NAORUŽAN UHAPŠEN U BEOGRADU: Sumnja se da je povezan sa kriminalnim grupama

Autor Anđela Vukčević Izvor Kurir

Američki državljanin koji je danas uhapšen sa pištoljem u Beogradu, kako Kurir saznaje, je Martin M. (36), koji je već bio hapšen u Majamiju.

Izvor: https://miamidadefl.mugshots.zone/

Kako je Kurir pisao, sumnja se da je povezan sa kriminalnim grupama, a bezbjednosne službe Srbije provjeravaju sve okolnosti njegovog boravka u Srbiji u čemu učestvuje i Više javno tužilastvo u Beogradu.

Na društvenim mrežama, Martin M. se predstavlja kao bodibilder.

Dačić: Uhapšen američki državljanin u centru Beograda

Potpredsjednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili u centru Beograda američkog državljanina, kod kojeg su pronašli pištolj i okvir sa 6 pripadajućih metaka.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Stari grad, uhapsili su u centru Beograda američkog državljanina A. M. M. (36), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je kod osumnjičenog, u torbici koju je nosio, pronašla pištolj i okvir sa 6 pripadajućih metaka.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, izjavio je Dačić.