Region

BOKSER I VLASNIK KLUBA! Na njegovu kuću u Vinči je noćas bačena bomba: Prije toga bio meta pucača

Autor Miloš Škrbić

Dalibor je vlasnik bokserskog kluba u Kaluđerici, a na njegovu kuću je kasno nočas bačena bomba.

Izvor: Kurir

Na porodičnu kući Dalibora F. u Vinči bačena je bomba noćas, ali na svu sreću, nije bilo povrijeđenih, iako je pričinjena veća materijalna šteta. Inače, podsjećanja radi, Filić je vlasnik poznatog bokserskog kluba, javnosti je poznat još kada je 12. juna pucano na njega, dok je u automobilu čekao svoja dva maloletna sina da izađu iz prodavnice.t

"Dalibor je vlasnik bokserskog kluba u Kaluđerici i navodno je pre nego što je napadač sa skutera zapucao na njega bio u svom klubu, nedaleko od mesta pucnjave. Potom je automobilom krenuo sa maloletnom decom i zastao je kod prodavnice da djeca kupe vodu", otkriva izvor šta se dešavalo prije napada.

Izvor: Kurir

Osoba koja je tada pucala na Dalibora F. još nije privedena, policija od tada traga za njim, međutim, sada se sumnja da postoji povezanost između ova dva napada, s obzirom na to da je u roku od mjesec dana vlasnik bokesrskog kluba ponovo bio meta.

Podsjećanja radi, povrede koje je tada zadobio nisu bile teške, naime, imao je sreće jer ga je pucač pogodio samo u ruku. Kako smo tada pisali, Dalibor F. je poznat policiji, još kada je bio osuđivan za pokušaj ubistva.

"On se već dugo bavi boksom i svojom porodicom. Sve mogućnosti se ispituju, kao i to da li je u pitanju opomena ili je neko pucao da ga ubije". Istraga će utvrditi sve detalje rekao je tada izvor.

S obzirom na to da je Dalibor F. ponovo bio meta, sve okolnosti biće detaljno ispitane, kao i to da li ovaj slučaj ima ikakve veze sa prethodnim napadom. Istragu vodi Više javno tuilaštvo u Beogradu, a nakon obavljenog uviđaja, znaće se više informacija.