Region

OČUH IZ PAKLA 15 DANA ZLOSTAVLJAO DJEČAKA (5)! Mališan iz Beograda ima modrice i podlive po cijelom tijelu

Autor Ivana Vlajković

Očuh je 15 dana zlostavljao dječaka u stanu u Beogradu.

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

I. A. (40) iz Beograda 15 dana je u stanu zlostavljao emotivnu partnerku i njenog sina (5), a slučaj je policiji prijavljen kada je dječaku ispekao tabane i dlanove na ringli šporeta.

Osumnjičeni je prevezen u bolnicu "Dr Laza Lazarević" i narednih dana biće saslušan u Drugom osnovnom javnom tužilašvu. Dječaku su konstatovane teške tjelesne povrede. Nesrećno dijete imalo je modrice i podlive na cijelom tijelu i opekotine na tabanima i dlanovima.

Mališan se nalazi na Institutu za majku i dijete i van životne opasnosti je. Kako se saznaje, pored mnogobrojnih povreda na tijelu dječaku je konstatovana upala pluća i voda u plućnoj maramici. Ovaj jeziv slučaj nasilja u porodici otkriven je u ponedeljak uveče kada je nesrećna žena sa djetetom pobjegla od nasilnika i došla kod svojih roditelja koji su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć.

Oglasio se MUP

Policija na Čukarici, uhapsila je I. A. (40) zbog nasilja u porodici. Sumnja se da je on, u prethodnom periodu, tukao i zlostavljao dvadesetdevetogodišnju nevjenčanu suprugu i njenog petogodišnjeg sina. Dječak je s teškim tjelesnim povredama zadržan na liječenju u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i djeteta "Dr Vukan Čupić", dok je njegova majka, takođe, zadobila povrede.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.