Region

SRBIN IZBACIO SUPRUGU NA AUTO-PUTU U MAKEDONIJI! Posvađali se po povratku iz Grčke, ona nađena s povredama!

Autor Nevena Davidović

Muž i žena iz Srbije posvađali su se po povratku iz Grčke.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Jedna povrijeđena državljanka Srbije je nađena kod naplatne stanice na auto-putu na jugu Sjeverne Makedonije, saopštila je danas policija iz Velesa.

Policajci su u subotu u 19.50 časova na auto-putu A1 (Prijateljstvo) kod naplatne stanice "Demir Kapija" pored desne kolovozne trake našli vidno povrijeđenu S.M. (49) iz Srbije. 

ađen je njen 52-godišnji suprug B.M. koji je policajcima rekao da ga je supruga fizički napala dok su se sa sinom i rođakom vraćali iz Grčke, pa je zaustavio vozilo, ostavio suprugu pored puta i nastavio ka Graničnom prelazu "Tabanovce", na granici Srbije.

Ova vijest šokirala je javnost i izazvala burne reakcije i mnogo komentara, među kojima ima onih koji opravdavaju, ali i onih koji se zgražavaju zbog postupka supruga.

"Ako ga je fizički napala za volanom na autoputu, ugrozila je život djeteta, rođaka, muža pa i same sebe! Možda njoj ne treba oprostiti ovo nikada! A čisto sumnjam da je izbacio tek tako poslije prve svađe u životu! Ova mu je kidala živce i jela džigericu već godinama!!!", glasi jedan komentar.

"Pa gospođa izgleda nije gasila turbinu i čovjeku prekipjelo", "Kakav car", "Ja sam svoju bivšu ostavio na 50 km od Beča jer je zvocala, zvocala, zvocala... Aman bez razloga, ni da se ućuti nit šta. I to nam je bio kraj. Srećan sam zbog toga i dan danas", "Moju još ne nađoste??? Ne mari...al sa njom je i naš pas...laje al' ne ujeda...spasite ga,kumim vas...!!!", glasili su drugi komentari. 

Mnogi su osudili ovakvo ponašanje, posebno zbog toga što je i njihov sin bio u automobilu kada je izbacio ženu.

"Nasilnika odmah u zatvor. Da je imao oružje pri sebi sigurno bi završila život. Zamislite ona njega fizički napala, a ona povrijeđena. Sramota šta se sve danas zove muškarcem!", "Negdje bi bilo pravedno da komentatori koji se raduju da čuju kako je majka i supruga vidimo povrijeđena, a zatim izbačena na auto-put i to na očigled svog djeteta, dožive isto, ne bi li shvatili koliko je takvo postupanje pogrešno", glase osuđujući komentari.

"Kakav je nečiji brak vidi se na odmorima. Ljudi živi zaglavljeni u lošim zajednicama iz raznoraznih razloga. Vole da trpe, ćute zbog para ili sramote... Imam i sina i ćerku...olešila bih i sina i zeta da tako sjutra nešto urade. Daj razvedi se pa živi kako hoćeš...Jadno dijete", "Izbaciti ženu iz auta i nastaviti vožnju je bez ikakvog pitanja monstrum. Važno je da je rođak nastavio put. Jednom pokažite gospodo sudije da žene nisu stoka i osudite i njega na 10 god zatvora. Neće drugi pokušati to uraditi", dodali su građani koji su zgroženi ovakvim ponašanjem.