Region

JASMIN IZ SRBIJE IZBO TRUDNU DJEVOJKU (32): Policija sa njenim sinom (12) zatekla stravičan prizor u kući

Autor Aleksandar Blagić

Jasnim iz Srbije ubio je trudnu djevojku u Slovačkoj nakon čega se ubio.

Izvor: Društvene mreže/Printscreen/tvnoviny.sk

Trudnicu (32) iz grada Sladkovičeva u Slovačkoj ubio je njen nevjenčani partner iz Srbije nakon žestoke svađe u porodičnoj kući, javlja portal "Noviny". Mladić se, prema nezvaničnim informacijama, zove Jasmin i on je nožem ubo u stomak više šuta svoju djevojku Moniku koja je bila u četvrtom mjesecu trudnoće.

Jasmin je nakon toga navodno otrčao ka željezničkoj stanici gdje je izvršio samoubistvo tako što se bacio pod voz. Stanari mirne ulice kažu da su svađi čuli u ranim jutarnjim časovima, Monika je navodno htjela da ode na posao a Jasmin je bio protiv toga zbog čega je i nastala svađa.

"Čuo sam samo da se osoba koja je ženu izbola nožem potom bacila pod voz", izjavio je jedan mještanin.

Zločin je otkriven kada je policija došla do kuće da bi Moniku obavijestila da je Jasmin poginuo. Međutim, niko im vrata nije otvarao, a onda su sa njenim sinom koji ima 12 godina zatekli jeziv prizor.

Žena je pronađena na zemlji sa krvavim stomakom i nije pokazivala znake života. Ljekar Hitne pomoći je mogao samo da konstatuje smrt.

Mještani kažu da je Monika bila razvedena i da ima sina iz prvog braka. Kupila je kuću u selu prije četiri godine i živela je sa sinom i Jasminom sa kojim je i bila trudna.