Region

UŽAS U HRVATSKOJ! Sin dva puta silovao majku - Istukao je i zbog ručka

Autor Ivana Vlajković

Sin je silovao majku dva puta.

Izvor: YouTube/Al Jazeera Balkans/Printscreen

Sudija istrage Županijskog suda u Splitu odredila je istražni zatvor za 25-godišnjaka osumnjičenog da je dva puta silovao majku, dok je jedno krivično djelo ostao pokušaj, piše Dalmatinski portal. 

Ta tri slučaja su iz 2020. godine i utvrđena su tokom kriminalističke obrade nakon što je mladićeva majka prijavila nasilje u porodici. Mladić je osumnjičen da je poslednje četiri godine maltretirao majku, tražio novac, a kada je ona odbila da mu da novac, on ju je šutirao i šutirao.

Prošle nedelje sin je ponovo napao majku pošto ju je izgrdio što nije kuvala ručak. Udario je majku po glavi i tijelu, čupao je za kosu i vukao. Žena je zadobila lakše povrede. Nakon dva dana, dok je gledao televiziju i komentarisao ubistvo, rekao je svojoj majci da će je "na isti način isjeći na komade", piše Dalmatinski portal.

Sudija je 25-godišnjaku odredio pritvor zbog rizika od uticaja na svjedoke i mogućnosti ponavljanja krivičnog djela, s obzirom na to da nasilje nad žrtvom traje već duže vrijeme. Takođe, okrivljeni je pokazao upornost i nesavjesnost u vršenju krivičnih djela i razvio zavisnost od alkohola i opijata i u takvom stanju činio krivična djela.