Region

BRAĆA PANIĆ IZ CZ PREBAČENA U PALATU PRAVDE: U toku njihovo saslušanje u tužilaštvu, bili u bjekstvu mjesecima

Autor Anđela Vukčević Izvor Kurir

Braža Uroš i Miloš Panić, koji su uhapšeni u petak posle višemječnog bjekstva privedeni su u beogradsku Palatu pravde na saslušanje pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Izvor: Kurir / INSTAGRAM

Braća Panić, kako naš izvor otkriva danas bi trebalo da prvi put iznesu svoju odbranu.

Istraga protiv njih je pokrenuta prije skoro četiri mjeseca i oni do sada nisu saslušani. Danas su iz Centralnog zatvora u kom su u pritvoru prebačeni u zgradu Palate pravde u kojoj je tužilaštvo, kako bi prvi put iznijeli svoju odbranu - otkriva izvor Kurira.

Milošu i Urošu Paniću, koji su uhapšeni na beogradskom aerodromu kada su sletjeli iz Crne Gore, na teret je stavljena trgovina ljudima. Oni se sumnjiče da su u salonima za masažu podvodili djevojke i tjerali ih na prostituciju.

Kada je istraga pokrenuta, nisu bili dostupni i tada im je određen pritvor, koji im je potvrđen u petak posle saslušanja kod sudije za prethodni postupak - dodaje naš sagovornik.

Pritvor im je određen zbog opasnosti od bjekstva i opasnosti da ne ponove krivično djelo za koje se terete u kratkom vremenskom periodu.

Braća Panić bila su u bjekstvu od početka februara od kada je policija otkrila da su podvodili djevojke u stanovima u Beogradu.