Region

"RAZUMITE NAS" Komšinica kod koje je preminula majka osumnjičenog za Dankino ubistvo priča:OVO SU JOJ POSLEDNJE RIJEČIC

Autor Anđela Vukčević Izvor Kurir

Svetlana Dragijević (69) koja je danas sahranjena na zlotskom groblju pored svog sina Dalibora (40), preminula je prije dva dana nakon što joj je iznenada pozlilo dok je bila u posjeti svojim komšijama - porodici Todorović.

Izvor: Kurir/ Nenad Kostić

Svetlana je tog kobnog dana, 15.maja otišla u posjetu komšijama koji su udaljeni nekoliko kuća od njene.

Ovo što se dogodilo nije nimalo lako. Morate da nas razumijete, ženi je pozlilo u kući dok je bila kod nas u posjeti. To su zaista strašne stvari - kaže za Kurir članica porodice Todorović koju smo zatekli kako i rukama drži dvije velike svijeće, vjerovatno spremajući se za sahranu:

Sve što se dogodilo toj porodici je na kraju tužno. Jedna kuća se ugasila.

Inače, članicu porodice Todorović zatekli smo kako izlazi iz svog automobila ispred svoje porodične kuće. Vidno neraspoložena i neutješna uspjela je da kaže nekoliko rečenica, a potom se onako u crnini zahvalila na razgovoru i ušla u porodični dom.

Izvor: Kurir/ Nenad Kostić

Svetlana je komšijama navodno, prije nego što se srušila samo uspjela da izusti rečenicu: "Dajte mi malo vode, nije mi dobro."

Uznemirene komšije pozvale su Hitnu pomoć koja je ubrzo došla kod njih, ali su nažalost i pored svih napora ljekara samo mogli da konstatuju smrt žene.

Bila je i policija, radili su i uviđaj jer je žena umrla u kući, a potom su njeno tijelo prevezli na obdukciju - rekle su ranije komšije.