Region

OD ANE NI TRAGA SKORO DVA MJESECA! Dokumenta i telefon nađeni u beogradskom autobusu: Muž sumnja da je ubijena!

Autor Miloš Škrbić

Blizu dva mjeseca se traga za Anom.

Izvor: instagram/moj_beo_grad/screenshot

"Ana i dalje nije pronađena, strahujem da je ubijena. To je moja duboka sumnja - gdje god ima novca, tu se često javlja i zločin. Ljudi su spremni na najgora djela čak i zbog manjih suma novca. Ana je čista duša, nije zaslužila da je iko prevari zbog novca, a kamoli da joj oduzme život!".

Ovim riječima se oglasio I.J., bivši muž Ane Ličnik (34) koja je nestala 24. marta, a poslednji put je viđena kako izlazi iz autobusa na liniji 23, odakle joj se gubi svaki trag.

"Ana je neposredno prije nestanka prodala stan, pročitao sam iz njenog telefona da se žalila da joj je jedna osoba uzela taj novac i da je ne pušta da uđe u kuću. Nedugo nakon toga, Ana je nestala" - objašnjava neutješan I.J.

Kako kaže, Anin telefon završio je u njegovim rukama nakon što ga je nepoznati muškarac pozvao i rekao da je pronašao njenu torbu sa dokumentima i telefonom u autobusu na liniji broj 23. Anin bivši suprug je nakon toga temeljno pregledao cio telefon i otkrio šokantne detalje iz njenog života, a potom je sve prijavio i policiji.

"Telefon je u policiji i oni istražuju situaciju, ali sve upućuje na to da je ubijena. Ipak, ja još uvek ne gubim