Region

OVO JE POSLEDNJA GLASOVNA PORUKA NESTALE ANE! Objavljen jeziv snimak prije nestanka u Madridu

Autor Aleksandar Blagić

Objavljena je poslednja glasovna poruka nestale Srpkinje Ane Knežević.

Izvor: društvene mreže

Policija i dalje istražuje šta se dogodilo sa Anom Knežević (40) koja je nestala 2. februara ove godine u Madridu kada je javila drugaricama da je upoznala nepoznatu osobu sa kojom ide na vikendicu koja se nalazi na oko dva sata od prijestonice Španije. Uhapšen je njen suprug David Knežević jer se istragom utvrdilo da je bio tog dana u njenoj zgradi, a "News Nation" je objavio poslednju Aninu glasovnu poruku prije nego što je nestala.

"Hej, dobro jutro. Probudila sam se, bila sam u teretani, sredila stan i kupiću sredstva za čišćenje. Sredila sam kosu i nokte, kako si ti? Nedostaješ i ti meni, ćao", rekla je Ana Knežević u glasovnoj poruci.

Pored ove, sa Aninon broja telefona stigle su i druge poruke koje su zvučale čudno njenim najbližima. U tim porukama ih je Ana na lošem španskom jeziku obavjestila da odlazi u vikendicu.

Policija je otkrila da je u danu kada su poslate sporne poruke Ane, njen suprug David Knežević, od kojeg se razvodila, kontaktirao Kolumbijku koju je u oktobru 2023. godine upoznao preko aplikacije za upoznavanje. Od nje je tražio prevod, rekao je da mu treba za prijatelja iz Srbije koji piše scenario.

Poslednja glasovna poruka nestale Ane Knežević
Izvor: Youtube/NewsNation