Region

SAHRANJENA ALMA KOJA JE SA DJECOM SKOČILA U BOJANU: Nesrećna žena počiva daleko od svoje djece!

Autor Marija Milošević Izvor Kurir

Alma Arazi, koja se sa troje djece bacila u rijeku Bojanu u Skadru, sahranjena je danas u Draču na zahtijev njenog oca. Sahranjena je kraj svoje majke, a ispraćaju na vječni počinak prisustvovao je mali broj ljudi među kojima Almini otac, sestra i brat.

Facebook
Izvor: Kurir/Facebook

U međuvremenu je odlučeno da će Almina mlađa ćerka i sin, pošto je najstarija devetogodišnja ćerka već sahranjena, biti pokopani na groblju u Skadru.

Alma je sahranjena daleko od djece zbog problema između dvije porodice, koji datiraju još mnogo prije tragičnog događaja.

"Sve dok sam živ, moja djeca neće biti sahranjena tamo", rekao je Erdžis Arazi, Azrin suprug, misleći na Drač.

Facebook
Izvor: Kurir/Facebook/Alma Bushati Arazi

 Kako su albanski mediji ranije pisali, Ergis je tražio dozvolu od zatvora da prisustvuje sahrani svoje djece, međutim, to mu neće biti dozvoljeno.

Tužilaštvo u Skadru odobrilo je Arazov zahtijev, ali ga je policija odbila zbog čega on neće prisustvovati sahrani svoje sedmogodišnje ćerke i trogodišnjeg sina. Prethodno nije prisustvovao ni sahrani devetogodišnje djevojčice.

Podsjetimo, Alma je 2. maja nestala sa djecom, a njen suprug Ergis je tek 3. maja prijavio njihov nestanak.

Almino tijelo i tijelo jednog deteta izvučeni su juče iz rijeke Bojane.

Tijelo njene osmogodišnje ćerke pronađeno je u ponedjeljak, dok je tijelo najstarije djevojčice (9) pronađeno je još u subotu, otkad je i trajala neprekidna potraga.

Sutradan je Erdžis uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje samoubistva.