Region

ŽENA IZ OSVETE SKOČILA SA DJECOM U RIJEKU BOJANU! Stravičan obrt porodične tragedije

Autor Aleksandar Blagić

Alma je navodno skočila sa djecom u rijeku Bojanu iz osvete.

Izvor: Facebook/Alma Bushati Arrazi

Policija u Albaniji i dalje traga za Almom A. (39) koja je skočila sa troje djece u rijeku Bojanu, a albanski novinar Ferdinand Derviši je do detalja otkrio sve detalje ove porodične tragedije. Kako piše "Vox news", suprug Alme koji je prijavio nestanak 2. maja je rekao da planira da dovede ljubavnicu kući.

Novinar Derviši je takođe rekao da je Alma pila kafu sa sestrom svog muža pre tragedije i tada joj je saopštila da brak neće uspjeti. Tada joj je takođe rekla da bi skok u rijeku Bojanu sa djecom mogla da bude osveta mužu zbog teškog psihičkog stanja u kojem je bila zbog njega.

"Govorimo o paru koji je do 2020. dobro funkcionisao. Muž joj je izjavljivao ljubav. Znam da se sve nedavno počelo dešavati. Zbog vanbračne veze 31-godišnjeg muškarca sa djevojkom od 17 ili 18 godina, čija je majka bila istih godina kao i njegova žena.

Nije vidjela šansu da se ponovo ujedini sa svojim mužem. Do sada ne znamo da li je bilo nasilja ili ne. Znamo da je bilo rasprava u posljednjim trenucima. Imala je nedavno razgovor sa sestrom svog muža, jedinom osobom s kojom je bila u odnosima, u kafiću blizu mosta na Bojani, gdje je bila sa svom djecom.

Nije iznenađujuće što je u ovom posljednjem razgovoru čak primila posljednje informacije da je sve gotovo. Posljednja linija nade je nestala i počela je osveta. Ne da bi ubila sebe, već i djecu, jer bi to povrijedilo muža. Iz tog kafića kada su se rastali, smatra se da je odvela djecu i bacila ih u vodu", objasnio je novinar Derviši tokom gostovanja u emisiji "The Review".