Region

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DANKE U SPECIJALNOJ BOLNICI: Upućeni na psihijatrijsko vještačenje u Beograd!

Autor Nevena Davidović

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić upućeni su na psihijatrijsko vještačenje.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Dejan Dragijević i Srđan Janković osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić upućeni su na psihijatrijsko vještačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Sredinom aprila najavljeno je da će osumnjičeni za ubistvo Danke biti upućeni na psihijatrijsko vještačenje čim se za to steknu uslovi. Više javno tužilaštvo u Zaječaru je tada naložilo da se osumnjičeni dovedu u ovu ustanovu radi psihijatrijskog vještačenja. Pored psihijatrijskog vještačenje osumnjičenih, tužilaštvo preduzima još najmanje pet dokaznih radnji.

Podsetimo, njih dvojica se sumnjiče da su djevojčicu prvo udarili službenim kolima, zatim je zadavili i sakrili njeno tijelo koje do danas nije pronađeno. Više javno tužilaštvo u Zaječaru istovremeno radi na ispitivanju više svjedoka, a nedavno se oglasilo i povodom obdukcionog nalaza Dalibora Dragijevića, brata Dejana Dragijevića.

"Obdukcioni zapisnik će u najkraćem roku biti razmotren, nakon čega će se postupiti u skladu sa odredbama zakona, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena", navedeno je u saopštenju Tužilaštva.