Region

LOKACIJE NA KOJIMA JE POLICIJA TRAŽILA TIJELO DANKE (2): Pretražuje se selo Zlot, ispumpana septička jama

Autor Ivana Lazić

Nakon što je D.D. prema sopstvenom priznanju priznao da je ubio dvogodinju Danku Ilić, policija je krenula u potragu za tijelom.

Izvor: MUP Republike Srbije/Facebook/Screenshot

D.D. iz sela Zlot u blizini Bora prema sopstvenom priznanju udavio je Danku Ilić (2), a potom sa S.J. bacio tijelo na deponiju na Starobanjskom putu.

Dva dana kasnije, kako se sumnja, vratio se na pomenutu deponiju i uz pomoć, kako je ispričao u tužilaštvu, brata i oca riješio se djevojčicinog tijela.  Policija je krenula u potragu, a ovo su ključne tačke koje su pretraživane.

Deponija na Starobanjskom putu

Policija neprestano pretražuje deponiju gdje je prvobitno bačeno tijelo Danke Ilić. Bageri su do juče bili svakodnevno na ovoj lokaciji kako bi sve raščistili u nadi da će pronaći tijelo djevojčice. Juče, posle višednevne potrage, potraga na ovoj lokaciji je obustavljena.

Selo Luka

Nakon što su osumnjičeni priznali da su ubili Danku Ilić policija je otišla u selo Luka odakle je S.J. rodom i pretresla njive, šume i vikendice osumnjičenog za zločin.

Deponija u blizini Brestovca

Policija je juče blokirala put u blizini još jedne deponije nedaleko od mjesta gdje su se prvobitno ubice riješile djevojčicinog tijela. Tokom dana su raščišćavali ovo područje da bi nekoliko sati kasnije se povukli.

Selo Zlot

Policija intenzivno pretražuje selo Zlot i kuću ubice D.D. u kojoj je živio do hapšenja sa ocem, bratom i majkom. Ispumpana je septička jama, a bager je raskopavao dvorište.

Potez između Brestovca i Zlota

Policija je u petak pretresla kontejnere na putu između Brestovca i Zlota i iz njih iznijela određene predmete. Za sada nije poznato da li je u njima bilo nešto što će biti dokaz protiv ubica djevojčice.