Region

ŠUNJAO SE NOĆU PO ULICI, 2 PUTA SAM GA VIDIO Osumnjičeni za ubistvo bušilicom u Novom Sadu bio u paranoji?

Autor Đina Radulović Izvor Kurir

Motiv ubistva i pokušaja samoubistva u Novom Sadu još uvijek je misterija, a pored toga što je život ubijene Gordane T. i osumnjičenog Nikole T,, komšijama djelovao idilično, čudno ponašanje Nikole T. primijetili su ipak neki od njihovih poznanika.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Prema riječima komšija iz naselja u kojem se nalazi porodična kuća gdje se desilo brutalno ubistvo Gordane T. kojoj je suprug nanio smrtonosne povredne glave električnom bušilicom, njih dvoje se nikada nisu svađali i život im je bio ispunjen radošću, ali da je Nikola u poslednje vrijeme bio vidno paranoičan.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Viđao sam ga u poslednjih mjesec dana dva puta u gluvo doba noći da se šunja kod njiva - kaže jedan komšija iz naselja za Kurir i dodaje:

,,Nisam prvo mislio da je to nešto čudno, mislio sam hoće čovjek da prošeta, zapali cigaretu, nešto... Ali sad kad se ovo desilo, to je možda bila neka paranoja, kao da je nešto ili nekoga čekao, vrebao."

Kako nam je ispričao, on je kad je Nikolu vidio drugi put, pitao šta radi, ali se Nikola samo odšetao, napravio se praktično da ga nije čuo, i najvjerovatnije ušao u kuću.

,,Ne vjerujemo da je imao problema sa alkoholom. Imali smo proslave ovako za prijatelje i rodbinu i tu se malo popije, ali ništa više od toga. Razlog je mnogo dublji sigurno, ako ga uopšte ima", rekle su komšije ranije.