Region

BRAT UBICE MMA BORCA JE PROFESIONALNI FUDBALER Kratko se oglasio, u kraju Daničića se pojavile priče o DUGOVIMA

Autor Aleksandar Blagić

Prema novim saznanjima, ubijeni MMA borac Stefan Savić je navodno dugovao novac Marku Daničiću.

Izvor: Instagram/mmasavezsrbijeandefs.rs/MUP Srbije/Screenshot

MMA borac Stefan Savić ubijen je 25. februara u Beogradu na Dorćolu u Dunavskoj ulici, osumnjičeni za ubistvo su srpski fudbaleri Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23), otkriveno je da je očuh Gačevića je Dragan Supurović Supa (52), vođa navijača Rada. Roditelji ubijenog Savića su javno govorili prvi put o tragediji, a kako saznaje "Kurir", u kraju gdje živi porodica Daničić, priča se da je Stefan Savić dugovao novac Marku Daničiću.

"U kraju u kom žive Daničići priča se da je ubijeni MMA borac, navodno, dugovao neki novac osumnjičenom Marku. Da li je to tačno i kakav je novac u pitanju nije poznato. Koliko znamo iz Stefanovog okruženja tvrde da ta priča o dugovanju novca nije tačna, a sve i da jeste, to nije razlog za onako krvničko ubistvo", rekao je izvor.

Brat Marka Daničića se inače profesionalno bavi fudbalom. Na ovu temu je kratko rekao da ne može ništa da komentariše, a majka Vasilija Gačevića je kontaktirala Nenada Savića, oca Stefana Savića, i tražila je oproštaj uz izjavljeno saučešće.

"Ona očigledno živi u strahu da porodica Stefana Savića nešto ne uradi iz osvete, međutim, oni uopšte nisu iz takve priče, a po tome iz kakve kuće Gačević potiče i s obzirom na to da je dijelio kuću sa čovjekom kome se sudilo i za ubistvo, jasno je kako je krenuo pogrešnim putem. Majka Vasilija Gačevića je pozvala na telefon Stefanovog oca iz straha i rekla da se izvinjava što se javlja, predstavila se ko je, izjavila saučešće i molila za oproštaj. Rekla je da pored Vasilija ima i dvije ćerke i da je njen život svakako ugašen, već danima je na sto muka, još kada je u stanu gdje živi ugledala krvavu odjeću, a već u toku jutra se znalo da i njen sin stoji iza ovog ubistva", dodaje izvor.

Za porodicu Stefana Savića svi imaju samo riječi hvale. U planu je da se podigne bista za Stefana u Beogradu.

"Tuguju svakim danom sve više, ali bore se i nastavljaju dalje. Stefanova sestra je dobila licencu nedavno i postala doktorka, a za Stefana je u planu da se podigne bista u Beogradu, dok MMA savez planira turnir koji će se zvati upravo po Stefanu", zaključuje izvor.