Region

MLADIĆ TJERAO DJEVOJKU DA SKOČE SA ZGRADE NA NOVOM BEOGRADU! Izvukao je iz stana na terasu

Autor Jana Desovski

Mladić je na Novom Beogradu izvukao djevojku iz stana na terasu i tjerao je da skoče zajedno sa devetog sprata. Danas je saslušan u tužilaštvu.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Muškarac V. K. (30), koji je na Novom Beogradu izvukao djevojku na terasu na 9. spratu i tjerao je da skoče, saslušan je danas u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. 

Dana 09.03.2024. godine u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je uhapšeni V.K. (30), koji je u Beogradu izvukao djevojku na terasu i tjerao je da zajedno skoče sa 9. sprata. On je sa viših spratova zgrade na Novom Beogradu skočio na terasu gdje živi oštećena, izvukao je iz stana na silu i rekao joj da će da skoče zajedno, a o čijem hapšenju je javnost već obaviještena.

V.K. je djelimično priznao izvršenje krivičnog djela, a imajući u vidu da je u pitanju lice koje je ranije osuđivano, kao i da postoje okolnosti da će boravkom na slobodi ometati tok krivičnog postupka, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, Treći osnovni sud u Beogradu je okrivljenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana.