Region

OVO JE ŽENA ZA KOJU SE SUMNJA DA JE UBILA DJECU, PA SKOČILA SA SOLITERA! Od kad se udala, prekinula kontakt sa porodicom

Autor Jana Desovski

Prijatelji porodice iz Bačkog Petrovca odakle je M. P. S. rodom, kažu da je ranije bila jako privržena porodici, ali da se godinama već nijesu čuli.

Izvor: kurir/Zorana Jevtić

M. P.S. (23) koja je sa suprugom L. P.S. (25) u petak, kako se sumnja, ubila njihova dva sina (1) i (3) a onda držeći se sa mužem za ruke skočila sa 17. sprata solitera u Novom Sadu, kako saznaje Kurir od kada se udala za L. P. S. nije imala kontakt sa porodicom!

Prijatelji porodice iz Bačkog Petrovca odakle je M. P. S. rodom, kažu da je ranije bila jako privržena porodici, ali da se godinama već nijesu čuli. "Majka joj je divna žena, ali povučena. Rijetko kada govori o porodici i privatnim stvarima, a sa M. P. S. je dugo baš nije čula, niti je znala šta je sa njom", kaže prijateljica majke M.P.S. i dodaje:

"Da li je bila u pitanju svađa između njih ili šta se tačno desilo nikada nam nije rekla, ona ima još djece i divno se brine o njima. Znam da su imali još jednu porodičnu tragediju, gdje je blizak rođak izvršio samoubistvo, moguće i da je tu došlo do povlačenja M.P.S, strašno mi je sve ovo.

Izvor: privatna arhiva

M.P.S.  i L.P.S. su navodno do detalja isplanirali smrt cijele njihove porodice, a inspektori motiv traže u sekti. Muž i žena su, sumnja se, u petak prvo u kući u kojoj su živjeli na Petrovaradinu ubili svoje sinove, a onda su otišli na najviši soliter i skočili zajedno u smrt.