Region

"SVI SE DRUŽIMO, A SA NJIMA NISMO MOGLI" Komšije o bračnom paru koji je UBIO svoju djecu, pa skočio sa solitera

Autor Aleksandar Blagić

Komšije bračnog para koji je ubio svoju djecu pa izvršio samoubistvo u Novom Sadu i dalje ne mogu da vjeruju šta se dogodilo.

Izvor: Googel Maps/screenshot

Cijelu Srbiju pogodila je nezapamćena tragedija zbog stravične tragedije koja se dogodila u Novom Sadu. U petak uveče je mladi bračni par izvršio samoubistvo skokom sa 17. sprata solitera u Bulevaru cara Lazara 7, a prije toga su ubili svoju djecu.

Tijela djece pronađena su u kući u Ulici Tome Maretića, a komšije i dalje ne mogu da vjeruju šta se dogodilo. Navode da ih nisu dobro poznavali i da nisu nikada mogli da stupe u dublji odnos.

"Ovdje su došli kao podstanari kad nam je umro komšija prije dvije, tri godine. Oni su živjeli sa još ljudi u dvorištu, pošto je to stambena kuća, ali su se slabo kretali, bili smo samo na ćao ćao. Ona je Slovakinja iz Bačkog Petrovca, a on iz okoline grada, nikad nismo mogli da stupimo u dublji kontakt sa njima, a mi se svi ovdje družimo. Nismo čuli ništa, nikakvu buku, šokirani smo, nismo ni sanjali da se nešto ovako desilo", kažu komšije koje su prvobitno mislile da je riječ o požaru.