Region

SPECIJALCI OPKOLILI UBICU MILANA ŠUŠE! Pogledajte snimak hapšenja, planirao bjekstvo u inostranstvo (VIDEO)

Autor Aleksandar Blagić

Beogradska policija uhapsila je danas muškarca B.S. (32) koji je osumnjičen za ubistvo Milana Šuše u Zemunu 17. februara.

Izvor: MUP Srbije

U akciji beogradske policije i Višeg javnog tužilaštva uhapšen je muškarac B.S. (35) koji je osumnjičen za ubistvo Milana Šuše 17. februara u Zemunu, privedena je i djevojka D.Z. (30) zbog sumnje da je pomogla ubici. Ona je pomagala osumnjičenom da pobjegne iz Srbije.

Da podsjetimo, ubistvo se dogodilo na kućnom pragu u subotu 17. februara oko 10 sati, kada je maskirani napadač prišao Milanu Šuši i ispalio dva hica u njega. Egzekutor je zatim peške pobjegao ka glavnoj ulici, gdje ga je čekao vjerovatno saučesnik u kolima.

Pogledajte snimak hapšenja muškarca koji je osumnjičen za ubistvo Milana Šuše

Oglasio se i MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odeljenja za suzbijanje krivičnih i seksualnih delikata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, efikasnom i sveobuhvatnom akcijom locirali su i uhapsili B.S. (35) zbog sumnje da je jedan od izvršilaca krivičnog djela teško ubistvo nad tridesetdevetogodišnjim muškarcem, 17.februara u Zemunu. Policija je osumnjičenog B.S. uhapsila prilikom pokušaja bjekstva u susjednu državu.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. Takođe, policija je identifikovla i drugog izvršioca ovog krivičnog djela za kojim intenzivno traga.