Region

OVAKO SE MASKIRAO UBICA MILANA ŠUŠE Muškarac u bež jakni i farmerkama pucao u žrtvu, pa se dao u bijeg!

Autor Đina Radulović Izvor Kurir

Muškarca koji je u subotu likvidirao Milana Šušu (36) u Zemunu, snimile su nadzorne kamere, a na njima se vidi da je u pitanju muškarac srednje građe.

Osumnjičeni, za kojim policija traga od subote, u trenutku zločina bio je obučen u bež, dužu jaknu i farmerke. Kako se vidi na snimku zločina, do kog je došao Kurir, ubica nije imao kapu na glavi, ali je imao masku preko donjeg dijela lica - usta i nosa.

Izvor: Kurir/Privatna arhiva

,,Vidi se da čovjek koji puca ima tamnu, crnu kosu. S obzirom na to da mu je pola lica otkriveno, nije isključena ni mogućnost da je imao silikonsku masku. Takođe, moguće i da je namjerno odabrao širu jaknu, kako bi djelovao krupnije nego što inače jeste i na taj način zbunio istražitelje",kaže izvor.

Kako dalje dodaje, pištolj je najvjerovatnije izvukao iz džepa od jakne i kada se približio Šuši ispalio je hitac u njega.

,,Pošto je Šuša pao, on ga je ovjerio u glavu", objašnjava naš izvor i dodaje:

,,Ubica je dotrčao do Šuše, čim je ovaj zatvorio kapiju. Šuša ga je vidio, ali nije imao vremena da odreaguje. Posle ispaljenih hitaca, on je trčeći pobjegao u istom pravcu iz kog je i došao do žrtve."

Inače, Šuša je u prethodnom periodu instalirao video nadzor u svoju kuću i dvorište.

Izvor: Kurir/Privatna arhiva

 ,,Još dok je bio u zatvoru njegovi su instalirali video-nadzor. Bukvalno svaki ćošak dvorišta im je pokriven kamerama, a čuli smo da ih imaju i unutra", ispričale su nam ranije komšije.

Podsjetimo, Milan Šuša likvidiran je ispred svoje kuće u Zemunu usred bijela dana i to samo sedam dana pošto je izašao iz zatvora. Motivi zločina i dalje nisu poznati.

Izvor: Kurir/Privatna arhiva

 ,,Ubica je znao da je Milan na slobodi i vjerovatno je počeo da ga prati čim je izašao na slobodu",rekao je izvor Kurira.

Šuša je, prema riječima komšija, oduvijek bio problematičan, a pravio je probleme i u zatvoru.

,,Štrajkovao je glađu, slao pisma medijima, a jednom je na robiji bio i unakažen od batina", podsjećaju izvori.