Region

PRIJAVA PROTIV ORGANIZATORA ŽURKE U "SINERU" Djeca se otrovala, prodao 600 karata, tvrdi da nije znao da su maloljetni

Autor Jana Desovski

Biće podnijeta Krivična prijava protiv organizatora žurke gdje su se otrovala djeca u Beogradu.

Izvor: Instagram/moj_beo_grad_/Screenshot

Protiv N. B. (23) organizatora žurke u beogradskom klubu "Siner", na kojoj se u noći između srijede i četvrtka alkoholom otrovalo 33 djece, biće podnijeta prekrešajna prijava zbog točenja alkohola maloljetnicima, saznaje Kurir.

Vlasnik kluba je N.B-u iznajmio prostor, a ovaj je, prema nezvaničnim informacijama, prodao između 550-600 ulaznica, a navodno je, kako saznaje Kurir, izjavio da ne zna da li je među njima bilo djece.

Podsjetimo, čak 33 djece primljeno je na VMA zbog trovanja alkoholom tokom žurke u beogradskom klubu "Siner". Na Vojno-medicinsku akademiju dovedeno je u policijskoj pratnji čak 26 maloljetnika, od kojoj je dvanaestoro imalo čak 2,8 promila alkohola u krvi.

Slučaj su otkrili mediji, nakon što su se na društvenim mrežama pojavili snimci policije i hitne pomoći ipsred kluba "Siner" u centru Beograda. Naknadno se na VMA javilo još sedmoro djece sa simptomima trovanja alkoholom. Nakon svega, Više javno tužilaštvo formiralo je predmet radi utvrđivanja svih okolnosti ovog slučaja.