Region

SA NJENOG BROJA STIGLA PORUKA POSLE KOJE JE NUSRET UBIJEN! Žena pod lupom policije, kakvu je ulogu imala u zločinu?!

Autor Jana Desovski

Poruka posle koje je Nusret ubijen stigla je sa broja žene Rijalde H, a ispituje se njena uloga u zločinu.

Izvor: Kurir/Društvene mreže/Damir Dervišagić

Nakon stravičnog zločina u Tutinu, kada je otkriveno da je Nusret D. (28) brutalno ubijen, a njegovo tijelo bačeno u bunar, cijela Srbija ostala je u šoku jer se, prema prvim informacijama, sumnja da ga je likvidirao Sead Z, bivši muž žene sa kojom je bio u vezi. Do sada su uhapšene dvije osobe koje se terete da su pomagale ubici, a privedena je i Rijalda H. (27) zbog sumnje da nije prijavila pripremanje krivičnog djela, a prema saznanjima "Nove", policija i dalje ispituje njenu ulogu u zločinu.

Dok policija traga za ubicom Nusreta D, za kog se u ovom trenutku sumnja da se krije u Njemačkoj, detalji zločina koji je potresao Tutin, ali i cijelu Srbiju, ne prestaju da isplivavaju. Jezivo klupko počelo je da se odmotava kada je tijelo nesrećnog Nusreta pronađeno u bunaru prije nekoliko dana, u selu Međugorje, u okolini Sjenice. Nusret je imao vidljive povrede po tijelu, na osnovu kojih se odmah moglo zaključiti da je riječ o stravičnom zločinu, a prema nezvaničnim informacijama, izboden je više od 20 puta!

Policija u Novom Pazaru odmah je kao glavnog osumnjičenog označila Seada Ž, bivšeg muža žene sa kojom se Nusret viđao neposredno prije ubistva. Otkriveno je da je kobnog dana žrtva dobila poruku sa telefona osumnjičene Rijalde, sa zahtjevom da se vide. Kada je došao na ugovoreno mjesto, više muškaraca ga je zaskočilo, nasmrt su ga pretukli, a potom tijelo bacili u bunar. Vjeruje se da je ubica odmah nakon toga pobjegao, a rođaci ubijenog muškarca smatraju da se krije u Njemačkoj ili Austriji.

U međuvremenu su privedene dvije osobe za koje se sumnja da su mu pomagale – jedna u zločinu, a druga nakon njega, omogućivši mu da se istušira, presvuče se, a potom i nestane bez traga. Zajedno sa njima lisice su stavljene na ruke Rijaldi H. i u ovom trenutku se sumnja da nije prijavila pripremanje krivičnog djela, odnosno ubistva svog partnera.

"Uloga Rijalde H. u ovom zločinu se i dalje ispituje, posebno jer je sa njenog broja telefona poslata poruka ubijenom da se sastanu na određenoj lokaciji kobnog dana. Ako znamo da su umjesto Rijalde došle ubice, potrebno je istražiti da li je ona imala zadatak da ga namami ili je po sredi nešto treće", kaže za 'Novu' dobro obaviješten izvor.