Region

BRAT VUKA MOBA SAOBRAĆAJNIM ZNAKOM "RAZLUPAO" KAFIĆ NA CERAKU! Izbezumljeni gosti skaču sa stolica i bježe (VIDEO)

Autor Uroš Matejić

U kafić na Ceraku uletio saobraćajni znak.

Izvor: 192_rs/instagram/kurir TV

Tri osobe, od kojih su dvoje djece, dječak i djevojčica, povrijeđene su sinoć kada je u kafić na Ceraku uletio saobraćajni znak. A sada je na Instagram stranici "192_rs" objavljen i snimak ovog bizarnog incidenta. Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako izbezumljeni gosti skaču sa stolica bježe.

U pitanju je znak koji je stajao na kolovozu da upozori vozače da je tu rupa. Sumnja se da je automobilom upravljao Vasilije Gojković, rođeni brat repera Vukadina Gojkovića, poznatijeg kao Vuk Mob, a znak je udario u parkiran auto i odletio u kafić. Pola kafića je polomljeno, srećom niko od gostiju nije zadobio teže povrede. Ovim povodom oglasio se muzičar koji je detaljno objasnio šta se desilo:

"Bio je mali znak na ulici koji je postavljen. Dva sata prije nego što je prošao moj brat već je bio sudar. On je udario u taj znak, a lokal se nalazi na pet metara od tog znaka. Taj znak je odletio udario u staklo i nažalost posjeklo čovjeka koji je bio tu. Djeca nijesu povrijeđena kao što sam vidio da je neko na mrežama objavio. To je laž. I dok sam ja bio na licu mjesta motorista koji je prolazio je udario na istom tom mjestu i povrijedio se. Dakle, taj dio puta je nepropisno neobilježen. Moj brat je u stresu zbog svega i ne želim da se iznose neistine. Jako mi je žao zbog toga što je čovjek povrijeđen. Moj brat je dijete istraumirao se, jako mu je loše", rekao je vidno uznemireno muzičar.