Region

ĆERKA UBIJENOG SAŠE OBJAVILA ZAJEDNIČKU FOTOGRAFIJU! Svaki član porodice imao svoju ulogu u ubistvu u Doboju!

Autor Miloš Škrbić

Tamara K. je na Instagram profilu objavila fotografiju sa ocem, kada je bila malo dijete.

Izvor: Instagram/ttamaricaa9's

Tamara K. je na Instagram profilu objavila fotografiju sa ocem, kada je bila malo dijete, kako bi se podsjetila srećnih trenutaka, budući da je on brutalno ubijen u ponedelajk. Njegovo tijelo sa ubodnim ranama pronađeno je u šumi, gdje je doveden nakon što je omamljen većom dozom tableta u sopstvenoj kući, a potom ubačen u automobil vezanih nogu i ruku i glave oblijepljene selotejp trakom.

Kako se sumnja u ubistvu Saše K. je učestvovala njegova supruga, njen devetnaestogodišnji ljubavnik, ali i Sašina ćerka, koja mu je kako se navodi u piće stavila lijek, koji ga je ošamutio, poslije čega su ga udarcima onesvijestili supruga i njen ljubavnik, pa ga potom nožem ubili u šumi nadomak Doboja.

Prvo su uhapšeni njegova supruga A. K. (32) i njen ljubavnik D. L. (19), zatim je uslijedilo šokantno hapšenje maloljetne kćerke A.K. (14), a potom je otkriveno i da je sestra prvoosumnjičene imala svoju ulogu u teškom ubistvu. Tačne okolnosti se i dalje utvrđuju, ali sudeći prema saopštenju Okružnog suda u Doboju, svaki član porodice imao je svoj dio zadatka.

(Mondo/M. Š.)