Region

"ŽENA MONSTRUM, ŠTA GLEDAŠ?!" Incident nakon suđenja za masakr u "Ribnikaru", majka dječaka ubice POGLEDALA slike žrtava

Autor Aleksandar Blagić

Nakon završenog ročišta za masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", došlo je do manjeg incidenta u holu Višeg suda u Beogradu između roditelja žrtava i majke dječaka ubice.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Danas je u Višem sudu u Beogradu nastavljeno suđenje roditeljima dječaka ubice (14) koji je 3. maja 2023. godine počinio masakr u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu u kojoj je ubio 10 osoba, devet učenika i školskog čuvara, kao i vlasniku i instruktoru streljane u koju je dječak išao sa ocem. Suđenje je počelo u 10:30 časova, završilo se oko 12 časova, a u ponedeljak je sudsko vijeće donijelo odluku da se suđenje zatvori za javnost.

Nakon završenog ročišta, majka dječaka ubice je pogledala slike ubijene djece koju su donijeli roditelji čija djeca su nastradala u masakru. Kada je majka dječaka ubice prolazila i pogledala slike, roditelji ubijene djece su reagovali i vikali su na nju - "Žena monstrum, zlo, šta gledaš, šta gledaš?!"