Region

PREREZAO GRKLJAN BIVŠOJ DJEVOJCI, A ZATIM JE UZEO MOBILNI! Dok je umirala pozvao njenu majku i rekao joj JEZIVU rečenicu

Autor Uroš Matejić

Tinejdžer (18) ubio svoju djevojku, pa pozvao njenu majku i rekao joj: "Mene niko ne ostavlja!".

Izvor: Youtube/ WELT /Screenshot

Jeziv zločin dogodio se u njemačkom gradu Sent Leon-Rotu, kada je srednjoškolac Adrijan K. (18) ubio svoju bivšu djevojku i drugaricu iz razreda Lili (18) u školi. Prema informacijama Bilda, Adrijan K. je prerezao grkljan bivšoj djevojci, zatim je uzeo mobilni telefon djevojčice koja je u tim trenucima umirala, pozvao njenu majku i rekao joj kratku, ali jezivu rečenicu: "Mene niko ne ostavlja!"

Nakon toga je Adrijan, koji je sin policajca, automobilom pobjegao 380 kilometara sjeverno, ali je svojim "fordom" pri brzini od 160 kilometara na sat naletio na BMV u Zesenu. Čudom, lakše je povrijeđen. Kada ga je policija uhapsila, navodno je vikao na njih. Njemački mediji objavili su snimak na kom se vidi kako ga je policija izvukla iz havarsisanog vozila i privela.

Priveden monstrum
Izvor: Youtube/Welt

Kako navode njemački mediji, Adrijan K. ju je pretukao u novembru, zbog čega ga je ona prijavila. Tada je policija saslušala njega i svjedoke, ali sve je ostalo samo na takozvanim "govorima o riziku".

Slučaj nije završio kod javnog tužioca, već je kontaktirana je kancelarija za mlade, kao i uprava škole, koja je donijela "mjere za ograničavanje kontakta u radu škole". Nasilnik i njegova žrtva tako su nastavili da idu u istu školu, ali Adrijanu K. više nije bilo dozvoljeno da priđe bivšoj djevojci, sve do prošlog četvrtka.