Region

EVO KAKO JE DJEVOJKA SARA POSLE EKSPLOZIJE U FABRICI "TRAJAL" Radila tamo par mjeseci, završila na VMA

Autor Jana Desovski

Evo kako je djevojka povrijeđena u eksploziji u fabrici "Trajal".

Izvor: MUP Republike Srbije/Društvene mreže

U fabrici "Trajal" u Kruševcu, došlo je do eksplozije koja je rezultirala smrtnim ishodom mladića Nikole Raškovića (18) i povredom četiri osobe, među kojima je i Sara C. Njen rođeni brat je odmah nakon stravične eksplozije izjavio da je Sara radila u fabrici tek nekoliko mjeseci, a da je sada teško povrijeđena, sa unutrašnjim krvarenjem, povredama bubne opne, glave i plućnog krila.

Dodao je da se nalazi u svjesnom stanju, ali je konfuzna. Danas je portal Republika kontaktirao VMA. "Sara je trenutno stabilno, pretrpjela je ozbiljne povrede koje su trenutno sanirane", rečeno je za Republiku. Podsetimo, u fabrici "Trajal" u Kruševcu, došlo je do eksplozije koja je rezultirala smrtnim ishodom mladića Nikole Raškovića (18) i povredom četiri osobe, među kojima je i Sara C.

Troje muškaraca koji su takođe povrijeđeni u eksploziji se trenutno nalaze u stabilnom opštem stanju, dok je jedna osoba životno ugrožena. Sara je transportovana u Beograd na VMA nakon detaljne dijagnostike. Ispred kruševačke bolnice bili su okupljeni njeni prijatelji i porodica, koji su veoma bili potreseni situacijom.

Eksplozija se dogodila u objektu za proizvodnju gorive trake, a požar koji je izbio je srećom lokalizovan. Pripadnici Policijske uprave u Kruševcu i Sektora za vanredne situacije su obezbjeđivali lice mjesta, dok je direktorka kruševačke bolnice, dr Vesna Stević Gajić, potvrdila da je primljeno četvoro pacijenata iz fabrike "Trajal".