Region

"BIO JE STOLAR, A 4 GODINE JE ŽIVIO U ZGRADI ISPRED KOJE JE UBIJEN": Komšije o brutalno likvidiranom Srbinu u Sao Paolu

Autor Uroš Matejić

Radnica pekare u blizini mjesta zločina je izjavila da je žrtvu i njegovu suprugu poznavala iz viđenja

Izvor: screenshot

Darko Geisler (43) iz Pančeva, označen kao pripadnik škaljarskog klana, likvidiran je 5. januara pred svojim četvorogodišnjim sinom i suprugom u Sao Paolu u Brazilu, a njegove komšije opisale su ga kao mirnog i diskretnog, poznajući ga kao Slovenca Dejana Kovača kako se predstavljao. Darko je, da podsjetimo, silazio sa bicikla na kojem se vozio sa sinom.

"Kamere su zabilježile kako ubica prilazi, takođe na biciklu, i nekoliko puta puca u Darka. Dijete je palo, ubica se dao u bijeg, a Darkova supruga je pokušavala da pomogne njihovom sinu", navode brazilski mediji i dodaju da je Darko ubijen ispred zgrade u kojoj stanuje sa porodicom u naselju Embare.

Radnica pekare u blizini mjesta zločina je izjavila da je žrtvu i njegovu suprugu poznavala iz viđenje: "Dolazio je u pekaru oko godinu dana, uvijek je bio miran i ljubazan, a njegova supruga je vikendom dolazila sa sinom", rekla je radnica u pekari.

Ona je istakla da je njegova žena takođe bila veoma rezervisana i suzdržana u razgovoru sa njom, ali ljubazna. Prema riječima drugih komšija, bračni par je četiri godine sa sinom živio u ovom naselju, prenijeli su brazilski mediji.

"Žena mu je Brazilka i ima 34 godine. Nikada nismo imali problema sa njima, niti smo čuli da je između njih bilo svađe. Živjeli su mirno i povučeno, a on je bio stolar koliko znamo", navele su komšije za brazilske medije.

Supruga ovog "škaljarca", koji se ranije prezivao Nedeljković i bio je na potjernici zbog sumnje da je 2014. ispred zatvora Spuž u Podgorici ubio "kavčanina" Andriju Mrdaka, bila je očevidac ubistva muža u policiji nije dala svoju izjavu jer je rekla da je u šoku, a za medije je samo kratko rekla: "Ono što se desilo u njegovom prethodnom životu, ne tiče me se. Moj sin je izgubio oca, o njemu znam samo ono kakav je bio dok smo živjeli kao porodica!".