Region

DEJAN OD DEDE NASLIJEDIO KUĆU NA TENERIFIMA OD 1.000.000€! Pokazao na mrežama LUKSUZ, ali odlučio je da ipak tu ne živi!

Autor Jana Desovski

Dejan je od dede naslijedio kuću na Tenerifima, pa pokazao kako ona izgleda.

Izvor: Tiktok/privatedeki/printscreen

Naslijedio kuću od dede, ni manje ni više, nego na Tenerifima, kaže Dejan Mladenović na Tiktoku, koji na svom profilu objavljuje detalje svojih avantura, veliki je ljubitelj putovanja, a egzotična destinacija imaće posebno mjesto u njegovom životu. Pokazao je kako izgleda ta vila i lijepa je kao što i "zvuči".

"Deda je kupio kuću na samom jugu, iznad Alkale, blizu aerodroma, gdje je i najtoplije, terasa je moj omiljeni dio, a da vam pokažem kuhinju", kaže on nakon što je otvorio vrata hacijende.

Na samom početku snimka kaže da kuća vrijedi milion eura. Otkrio je zatim kako izgleda kuhinja, a onda i bazen, sa kojeg se pruža prelijep pogled na Atlanski okean, ispod kojeg su plantaže banana, a u čijoj blizini nema komšija pa je idealna i za žurke, poručuje.

Dejan dodaje da je riješio da izdaje vilu na Tenerifima, koji su mnogima omiljena destinacija za ljetovanje, i to za 3.300 eura za 10 dana, za 10 osoba. Nasljedstvo je pretvorio u biznis, a ljepota i prirodan raskoš Tenerifa ni nemaju cijenu.

BONUS VIDEO: