Region

OVO JE DJEČAK IZ SRBIJE KOJI JE UBIO DJEVOJČICU (15) U NJEMAČKOJ: Davio je u šumi, isplivao i njihov POSLEDNJI SNIMAK

Autor Mirela Ljumić

Manuel (15), koji je navodno iz Srbije, osumnjičen je da je davio do smrti svoju djevojku (15) u jednoj šumi u Ulmu u Njemačkoj.

Izvor: Kurir/ Jason Tschepljakow / AFP / Profimedia, Printscreen/Tik Tok

Sada su se pojavili poslednje fotografije i snimci na kojima su on i njegova djevojka zajedno, a objavili su ih samo osam dana prije zločina. U opisu snimka djevojčica je napisala "ovo je toksično", opisujući svoju vezu sa Manuelom.

Izvor: Tik Tok/printscreen

Korisnici društvenih mreža komentarišu da su tinejdžeri djelovali srećano i da im nije jasno kako je dijete moglo da ubije drugo dijete.

Izvor: JASON TSCHEPLJAKOW / AFP / PROFIMEDIA

Neki su osumnjičenog dječaka uporedili sa ocem, koji je prošle godine ubio djevojčicu i nalazi se na psihijatriji jer je proglašen neuračunljivim.

Izvor: PRINTSCREEN/TIK TOK

"Jadni mišu, počivaj u miru anđele lijepi" , "Žao mi je što ti je oduzeo život onaj koga si najviše voljela", "On i njegov otac treba da gore u paklu. Tako lijepu dušu ubiti... Porodici želim da budu jaki"... neki su od komentara.

Izvor: PRINTSCREEN/TIK TOK

Podsjetimo, zločin se dogodio u srijedu 27. decembra prošle godine kada je tinejdžer, davio vršnjakinju koja je preminula u bolnici 1. januara. Ono što se za sada zna o slučaju jeste da je osumnjičeni u srijedu nešto prije ponoći pozvao policiju i, kako navode istražitelji, rekao da je ubio svoju djevojku.