Region

OVO JE DJEČAK KOJI JE STRADAO KOD PRUGE U VALJEVU! Zadobio opekotine opasne po život, oglasila se i škola u koju je išao

Autor Jana Desovski

Dječak je oko 23 sata krenuo u šetnju kada se popeo na vagon i nastradao zbog strujnog udara.

Izvor: Facebook/screenshot/Tehnička škola Valjevo

Petnaestogodišnji Đ. I. iz Šapca, učenik Tehničke škole u Valjevu, nastradao je u noći između četvrtka i petka u blizini barske pruge, kada se našao u strujnom kolu visokog napona i zadobio opekotine opasne po život.

Tehnička škola u Valjevu oglasila se povodom tragične smrti učenika koji je išao u ovu školu. "Sa velikom tugom u srcu primili smo vijest da je naš učenik Đ. I. nastradao. Ostaće upamćen kao dobar drug i izuzetno nadaren učenik, svestran, znatiželjan, sa najljepšim manirima. Hvala za vrijeme koje smo proveli sa tobom. Neka ti je laka zemlja. Slava mu", navodi se na zvaničnoj Fesjbuk stranici škole.

Podsjetimo, nestanak dječaka prijavila je Policijskoj upravi u Valjevu njegova stanodavka. Dječak je sinoć oko 23 sata izašao u šetnju i nije se vratio u stan. On se navodno popeo na vagon i stradao.

Tijelo dječaka pronađeno je rano u petak, a sudsko-medicinskom obdukcijom u Opštoj bolnici u Valjevu utvrđen je uzrok smrti.