Region

HIRURG SA VMA U BEOGRADU BRUTALNO TUKAO SUPRUGU 27 DANA! SUD MU UKINUO PRITVOR: Dobio nanogicu i evo gdje se nalazi

Autor Ivana Vlajković

Hirurgu sa VMA nalazi se u kućnom pritvoru.

Izvor: Instagram/screenshot/lazinota

Hirurgu N. O. koji je optužen da je u januaru ove godine u porodičnoj kući u Zemunu tukao suprugu, Treći osnovni sud u Beogradu ukinuo je juče pritvor i zamijenio nanogicom.

Optuženi se nalazi u stanu, a dozvoljene su posjete djece, familije i prijatelja, dok sa suprugom i dalje neće imati kontakt jer je na snazi mjera zabrane prilaska i komunikacije. Supruga se nije pridružila krivičnom gonjenju, niti je istakla imovinsko pravni zahtjev. Kada je pozvana da svjedoči, izjavila je da ne želi.

Obratila se sudu da je dosta vremena prošlo od događaja, da N. O. fali deci, da djeca pate zbog njegovog odsustva i dugog boravka u pritvoru, da smatra da je ovo vrijeme provedeno u pritvoru sasvim dovoljno i da svi mogu da nastave da žive normalno i da zajednički brinu o djeci.

Oštećena, koja inače ima status posebno osjetljivog svjedoka u ovom postupku, je kazala da su optuženi i ona imali dovoljno vremena da razmisle o svemu, te su odlučili da sve urade u interesu njihove djece, dodajući da samo želi "da se ova agonija završi.

N. O. bio je u pritvoru od 1. februara. Postupak se nastavlja sredinom januara.

BONUS VIDEO: