Region

GORANU SE UBIO PRIJATELJ, A KOMŠIJA TRAŽIO PARE ZA ŠTETU: Objava na mrežama zgrozila javnost: "Policajci i ja u šoku"

Autor Miloš Škrbić

Goranu se ubio prijatelj, a komšija mu tražio pare za popravku klime koja je oštećena prilikom skoka preminulog druga.

Izvor: Kurir/Petar Aleksić/Twitter/screenshot

Na društvenoj mreži Tviter, sada X, jedan korisnik je podijelio gorko iskustvo, nakon samoubistva prijatelja. On je prepričao situaciju, koja ga je na mjestu nesreće zatekla. Nesrećni događaj je postao još teži kada se, tokom uviđaja policije, pojavio stanar zgrade, čija je klima oštećena prilikom pada muškarca.

"Kakva smo mi st*ka od ljudi. Juče mi se ubio prijatelj, psihički labilan i nesrećan. Skočio je sa 12. sprata. Kako je skočio udario je u klimu na 5. spratu i polomio je. Došao sam, policija već vrši uviđaj, kad dolazi kr*ten čija je klima slomljena. Pita ko će da mu plati klimu?!", piše u objavi korisnikam koja se potom nastavlja:

"Policajci i ja ga gledamo i ne vjerujemo. Pita policiju da li oni imaju neki fond za takve slučajeve? Traži pare od mene zato što sam mu prijatelj Svađa se sa nama. Lijepo zamolim policajca da me veže lisicama da ga ne bih ubio. Strašno ko troši kiseonik pored nas..." prepričava Goran.

Izvor: Twitter/screenshot

Ova nesvakidašnja situacija nije samo potresla prisutne već je i izazvala gnijev i nevjericu u Tviter zajednici. Incident ukazuje na potrebu za dubljim razumijevanjem mentalnog zdravlja i povećanje empatije u društvu.

BONUS VIDEO