UHVAĆENI NA GOMILI!

MAJKA INSTALIRALA APLIKACIJU ZA PRAĆENJE! Uhvatila sina u kolima sa učiteljicom, a on rekao da je na treningu!

Autor Miloš Škrbić

Majka sinu instalirala aplikaciju za praćenje pa ga prateći zatekla u parku u kolima sa učiteljicom umjesto na treningu!

Izvor: Jelena Ivanović

Majka iz Sjeverne Karoline koristila je popularnu aplikaciju za praćenje kako bi uhvatila svog sina u intimnim odnosima sa svojom profesorkom iz srednje škole, u njenom automobilu. Majka tinejdžera je instalirala Life 360 na uređaj svog sina nakon što je primijetila njegovo odsustvo sa treninga ragbija.

Umjesto toga, aplikacija je pokazala da je vozilo bilo parkirano u blizini lokalnog parka. Majka je otišla do lokacije u Meklenburgu i zatekla svog sina u deliktnim radnjama sa 26-godišnjom učiteljicom srednje škole u Južnom Meklenburgu, Gabrijelom Kartaja-Nojfeld, prenose američki mediji.

Nakon što je fotografisala vozilo i registarske tablice učiteljice, šokirana majka je pozvala policiju na lice mjesta, a Kartaja-Nojfeld je privedena. Majka je, kako je saopštila policija, već čula glasine o nezakonitoj vezi svog sina.

Učiteljica je optužena za pet tačaka krivičnog djela seksualne aktivnosti sa učenikom. Prvobitno je smještena u zatvor okruga Meklenburg krajem prošlog mjeseca, ali je izašla nakon što je platila kauciju.

Life 360, može pratiti korisnike, ima otprilike 50 miliona aktivnih korisnika mesečno i očekuje se da će ove godine ostvariti zaradu od 300 miliona dolara.