Region

BILA BIH SREĆNA DA MOGU DA DOĐEM NA TVOJE VJENČANJE, A NE NA SAHRANU": Oproštaji od trudnice stradale kod Negotina

Autor Milica Nikčević Izvor Kurir

Trudnica Andrea M.R. (17) i njen nevjenčani suprug Svetislav S. (19) poginuli su sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Kobišnica kod Negotina, a od trudnice i njene porodice oprostila se njena tetka.

Izvor: kurir/Facebook printscreen

Sve se, da podsjetimo, desilo sinoć oko 21 sat kada je njihov automobil sletio sa kolovoza i udario u objekat pored puta.

Izvor: Kurir/ Printscreen Facebook

- Moja prelijepa nećaka, ja sam bila tu kada si došla na ovaj svijet, a sinoć je Bog odlučio da te povede u raj, trebao mu je još jedan anđeo - piše u oproštaju njene tetke koja dodaje:

- Ti i tvoja mala djevojčica koju si imala u stomaku, bila bih srećna da mogu da dođem na tvoje vjenčanje kao anđeo, a ne na sahranu. Tri anđela su sinoć otišla u raj. Laku noć, moja prelijepa kraljice!

Njena tetka je uz ovu poruku objavila i dvije Andreine fotografije, a na jednom je sa već velikim stomakom.

Trudnica je poginula na licu mjesta, a S.S. je odmah hospitalizovan. Ljekari su se satima borili za njegov život, ali bezuspješno. Preminuo je u bolnici poslije ponoći.

Prema riječima našeg sagovornika, tijelo mlade trudnice i povrijeđenog mladića iz automobila su izvlačili vatrogasci.

- Kad su izvučeni, ljekari su se trudili i da spasu život bebi jer je djevojka bila u sedmom mjesecu trudnoće, ali nažalost i pored svih napora nisu uspjeli.

Kako saznajemo, poslije obavljanog uviđaja uzrok nesreće je gubitak kontrole nad vozilom, a Osnovno javno tužilaštvo u Negotinu naložilo je obdukciju tijela sa toksikologijom kako bi se blize odredio uzrok smrti dvoje mladih.