Region

POTPUNI OBRT: "SNIMCI SU BILI GLUMA I ŠALA!" Braća Hofman ih "MALTRETIRALA", oni dali izjavu, pa sve demantovali?!

Autor Jana Desovski

Dostavljač i konobar navodno tvrde da ih braća Hofman nisu maltretirali.

Izvor: Youtube/ Jutarnji Program TV Happy/Screenshot

U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušana su dvojica oštećenih muškaraca u slučaju koji se vodi protiv braće Ljubana i Miljana Vidovića, poznatijih kao braća Hofman. Kako Kurir saznaje, svoje iskaze u tužilaštvu dali su dostavljač hrane i konobar, koji se nalaze na snimcima obajavljenim na društvenim mrežama, a na kojima se vidi kako ih Miljan Vidović maltretira, zavrće uši, grize i šamara.

"Ni jedan ni drugi oštećeni se nisu pridružili krivičnom gonjenju Vidovića, i izjavili su se da su snimci bili šala! Dostavljač hrane i konobar ispričali su da su snimci nastali po ranijem dogovoru i da je sve bila gluma i šala", otkriva izvor Kurira, upoznat sa slučajem.

Prema njegovim riječima, dostavljač hrane je, navodno, rekao i da poznaje Miljana Vidovića. "Poznajem ga jer mu inače stalno donosim hranu", navodno je rekao dostavljač. Advokat Marko Janković, koji brani osumnjičenu braću Hofman nije želio danas da komentariše izjave dvojice oštećenih. On je kratko potvrdio da su saslušani u tužilaštvu.

"Ostalo je da bude saslušan još jedan svjedok i dok istraga ne bude okončana, ne bih iznosio detalje", rekao je advokat Janković, koji brani braću Hofman. Podsjetimo, braća Hofman, inače bokseri, uhapšeni su 10. novembra u jednom beogradskom tržnom centru i od tada se nalaze u pritvoru. Inače, danima prije hapšenja društvenim mrežama su kružili uznemirujući video-snimci na kojima oni maltretiraju ljude.

Na jednom objavljenom videu zabilježeno je kako osumnjičeni Miljan Vidović u donjem vešu bije dostavljača hrane, govoreći mu: "Što si slao poruke mojoj ženi?". Na drugom videu, zabilježeno je kako Miljan maltretira jednog konobara zbog, kako se čuje na snimku, papagaja. Nakon hapšenja braće Hofman, oni su saslušani u Prvom osnovnom javnom tužilastvu u Beogradu, gdje su iznijeli odbranu negirajući izvršenje krivičnih djela koja im se stavljaju na teret.