Region

SRPSKE CRNE UDOVICE! Ove žene ubile su muževe kao najgori monstrumi! Kuvale ih, zalivale omekšivačem i BETONIRALE

Autor Anja Rašović Izvor Kurir

Čak tri žene i majke svirepo su ubile svoje muževe tokom prošle godine. Riječ je o hladnokrvnim ubistvima koja su uznemirila Srbiju, a naročio zvjersko je bilo ubistvo Ivana Stojanovića u selu Veliko Trnjane kod Leskovca.

Izvor: Kurir/Nenad Kostić

Ono što je šokiralo javnost jeste to da je žena-ubica Biljana Stojanović godinama čuvala tajnu o ubistvu supruga i vešto prikrivala zločin.

Izvor: Kurir

Najprije su u junu 2022. godine, u ovom selu pronađena dva beživotna tijela supružnika Biljane i Ivana Stojanovića. Tijelo žene pronađeno je u štali na jastuku i bijelom čaršafu, a istraga je potvrdila da je Biljana izbršila samoubistvo tri godine nakon što je ubila svog muža i zabetonirala ga u istoj šupi u buretu koje se nalazilo iza pregradnog zida te prostorije.

Izvor: kurir/društvene mreže

- Nakon što su porodica i prijatelji sahranili Biljanu pronalazak tijela njenog supruga bio je ispraćen sirenama, kada je i cijelo selo saznalo da je Ivanovo tijelo bilo zabetonirano u prostorijama porodične kuće - podsjeća izvor Kurira.

Nije poznato koliko je tačno Ivanov leš bio zabetoniran u kući, ali Ivan je u Velikom Trnjanu poslednji put više tri godine ranije.

Nesreći čovjek je radio u inostranstvu, u Rusiji i tamo je bio godinama, ali se prije tri godine vratio. Međutim, od kako je prešao granicu gubi mu se svaki trag. Za to vrijeme Biljana je njihovoj porodici i prijateljima govorila da ih je napustio i da se neće vratiti, a to je ono što je na nju bacilo najveću sumnju.

Policija se ubrzo potvrdila da je Biljana jedina koja je mogla da počini ovo ubistvo, kao i da nije imala saučesnika.

Jezivo ubistvo u Zrenjaninu

Na možda i monstruozniji način od Ivana ubijen je Slađan Perić kome je supruga Tereza presudila testerom, odsjekla mu genitalije i, prema riječima njihovih komšija, to kasnije skuvala.

Ovo jezivo ubistvo dogodilo se 11. maja ove godine u Zrenjaninu. Mještane naselja u ovom gradu u kom su živjeli Srđan i Tereza ovaj zločin je šokirao.

Izvor: Kurir/ Printscreen Facebook

Terezin bivši, ipak, ispričao je da je znao da imaju problema i da Tereza nije bila stabilna. Ono što je bilo najmonstruoznije od svega, ali što nije zvanično potvrđeno, je da je Tereza cio zločin "obavila" dok je njena ćerka bila u kući.

Tereza se nalazi u pritvoru i sudi joj se za krivično djelo teško ubistvo.

Crna Jasmina

Jasmina S. (44) iz Lazarevca početkom marta 2022. godine je nasmrt izbola supruga Sinišu u njihovom stanu i nekoliko dana njegovo tijelo krila u spavaćoj sobi. Ona je kasnije pokušala i sebi da oduzme život kada je prerezala grkljan, ali su joj u bolnici spasili život i odatle je odvedena pravo u pritvor.

Motiv zločina za sad nije utvrđen, ali se spekuliše da je osumnjičena, supruga uhvatila u prevari, kao i to da je navodni motiv bio to što su djeca više volela Sinišu nego nju i da ona to nije mogla da podnese.

Njih dvoje su imali troje djece, a najstariji sin je nakon zločina ispričao da ne želi više da čuje za nju.

- Ona mi je zagorčala život. Mogu vam reći da me je rodila, ali ona mi nije majka već monstrum. Nikada više ne želim da je vidim - rekao je on nakon zločina.