Region

JEZIVA NESREĆA KOD KRUŠEVCA: Sestričina vozila automobil, pa sletjela u kanal, ujak na mjestu ostao mrtav!

Autor Nevena Davidović

Na licu mjesta su ekipe Vatrogasno - spasilačke jedinice i Hitna pomoć.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

U popodnevnim časovima, nešto prije 15 časova, nedaleko od Kruševca u mestu Lukavac u blizini crkve, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice poginulo, a jedno povrijeđeno. 

Kako se saznaje, nesreća se dogodila kada je putničko vozilo "honda" beogradske registracije je iz za sada nepoznatih razloga, sletjelo u kanal pored puta. Vozilo se prevrnulo, djevojka je povrijeđena i dezorijentisana, a drugi vozači su su pokušali da pomognu suvozaču. Na žalost, njemu nije bilo spasa. Riječ je o muškarcu starom 55 godina, koji je ujak djevojci, koja je vozila "hondu".

Bio je krvav i potpuno malaksao

Drugi vozači i prolaznici su pokušali da pomognu nesrećnom čovjeku, ali nisu uspjeli. Na licu mjesta su ekipe Vatrogasno - spasilačke jedinice i Hitna pomoć, kao i pripadnici Saobraćajne policije. "Bio je krvav i potpuno malaksao", naveli su Kruševljani, koji su se zatekli na putu. "Nažalost, preminuo je vrlo brzo."Postoji nezvanična pretpostavka da je pas koji se nalazio u kolima unio pometnju tokom vožnje, koja se završila tragičnim ishodom.

BONUS VIDEO: