Region

POKUŠALI DA GA KIDNAPUJU ON JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU! Uhapšeni Srbi na Malti!

Autor Miloš Škrbić

Imena osumnjičenih su Emil Ć. (40), Lazar J. (27) i Vuk M. (22)

Izvor: YouTube/printscreen/TheMaltaPoliceForce

Grupa od trojice srpskih državljana suočava se sa ozbiljnim optužbama za otmicu i upotrebu oružja na Malti, kako saopštavaju lokalne vlasti. Dvojica osumnjičenih već su privedena, dok se treći osumnjičeni trenutno nalazi u bjekstvu, vjerovatno u Srbiji. Osumnjičeni su se izjasnili kao nevini, ali su im ipak određene mjere pritvora. Osim toga, terete se da su pokušali da oduzmu žrtvi iznos od 5.000 evra tokom otmice.

Imena osumnjičenih su Emil Ć. (40), Lazar J. (27) i Vuk M. (22). Prema izvještaju inspektora, žrtva je policiji prijavila otmicu 25. novembra oko 19.00 časova, ističući da je pretrpjela teške povrede, što su potvrdili i ljekari.

Oštećeni muškarac je odmah prepoznao osumnjičene, tvrdeći da ih je poznavao iz prethodnih susreta. Interesantno je napomenuti da su i žrtva i osumnjičeni porijeklom iz Srbije i živjeli su u istom mjestu na Malti. Tužilaštvo je potvrdilo priču žrtve uz podršku nadzornih kamera, koje su zabilježile trenutak otmice. Nakon što je silom primoran da uđe u vozilo osumnjičenih, žrtva je uspjela da pobjegne i zatraži pomoć u policijskoj stanici, gdje je podnijela zvaničnu prijavu.

Dvojica osumnjičenih su uhapšena u svojim domovima, a policija još uvijvek traga za trećim osumnjičenim. Tokom hapšenja, pronađeno je oružje u njihovim stanovima, koje je odmah zaplijenjeno. Osumnjičeni tvrde da su nevini, ali će ostati u pritvoru tokom trajanja istrage.

BONUS VIDEO